9.06.2011

Yarışmaya katılım şu şekilde gerçekleşiyor:

1-http://www.facebook.com/DondurmayiSeviyorum?sk=app_198375163541881 linkine gidip "Hemen Tıklayın!"a basın.
2- Açılan uygulamada sağ üst tarafta "Dondurmalar" butonuna tıklayın.
3- Dondurma çeşitlerinin içine saklanan kodu bulup, facebook@panda.com.tr adresine ad, soyad, cep telefonu ve adres bilginizle birlikte e-posta olarak gönderin.

Ödül olarak 1 koli Panda dondurma kazanabilirsiniz.
Yarışma katılım koşulları için yazının devamını okuyabilirsiniz.




Panda Facebook Mikrosite Kampanyası Katılım Koşulları

-İşbu Şartname konusu "Dondurmayı Seviyorum Facebook Kampanyası" ("Kampanya") Panda Dondurma ("Panda") tüketicilerinin tümüne açıktır.

-Kampanya'ya Panda ve Base çalışanları katılamaz; katılmış olsalar dahi, kazanmaları halinde ödül almaya hak kazanamazlar. 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.

-Katılım bilgilerinden erişilerek kazananlara bilgi verilmeye çalışılacaktır. Erişimin sağlanamaması ihtimaline karşın katılanların kampanya sonuçlarını siteden takip etmeleri önerilir.

-Dondurma çeşitlerine eklenmiş olan kodu bulup, facebook@panda.com.tr adresine ad, soyad, cep telefonu ve adres bilgisiyle birlikte e-posta atanlar katılacaktır.

-Kampanya kodunun bulunduğu görseller her 3 günde bir yenisiyle değiştirilecektir ve ilgili kodu doğru gönderenler arasından çekilişle belirlenen 5 kişiye 1 koli dondurma hediye edilecektir.

-Her katılımcının bir tek Ödül kazanma hakkı vardır.

-Uygulamaya katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Ticari bir koşul yoktur.

-Yanlış iletişim bilgileri ve sair teknik sebeplerle ve/veya Panda’nın kusurundan kaynaklanmayan sair herhangi bir nedenle ödül kazananlara ulaşılamaması ve/veya ödül kazananların bu haklarını kısmen veya tamamen kullanamamalarından Panda ve Base’in herhangi bir sorumluğu ve yükümlülüğü olmayacaktır.

-Ödüller, kazananlara ücretsiz olarak verilecektir. Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi ve yasal yükümlülükler kazanana aittir. Kazananlara ödülleri kayıt formunda bildirdikleri adreslerine kargo ile gönderilecektir.

-Uygulamada öngörülmemiş açıklar yoluyla haksız avantaj sağlamaya çalışanların belirlenmesi durumunda bu katılımcılar Ödül'e hak kazanamayacaktır. Bu kişilere karşı Panda’nın yasal işlem başlatma hakkı saklıdır.

-Kampanya'ya katılanlar Panda’nın işbu Kampanya Şartnamesi'nde tesis ve ilan ettiği kuralları kampanyaya katıldıkları anda kabul etmiş sayılacaklardır.

-Katılımcıların Kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi münhasıran Panda tarafından yapılacaktır.

-Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Panda’nın defter ve diğer her türlü kayıtları esas alınacaktır.

-Panda ve Base, Kampanya'ya katılım sırasında oluşabilecek teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu değildir.

-İşbu Şartname, ‘Dondurmayı Seviyorum Facebook Kampanyası’ için geçerli olup başka bir yarışma, çekiliş, promosyon, ikramiye ya da kampanya için kullanılamaz.

Yarışma koşulları http://www.facebook.com/note.php?note_id=231922933526335 adresinden alınmıştır.Doğruluğunu kontrol etmek kullanıcı sorumluluğundadır.Sadece bilgi amaçlı yazılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder