8.31.2011

Tivibu işbirliğiyle Sinema Dergisi'nin 1 Eylül – 10 Ekim 2011 tarihleri arasında gerçekleştirileceği büyük oylamayla sinemaseverler tüm zamanların en iyi 100 Türk filmini seçecek. Oylamaya katılmak için www.eniyiyuzturkfilmi.com sitesine girmek ve belirlenen filmlerden istediğinizi seçmek. Oylama sonucu belirlenecek tüm zamanların en iyi 10 Türk filmi, Ekim ayında Türk sinemasının ünlü isimlerinin de katılacağı özel bir gecede duyurulacak. www.eniyiyuzturkfilmi.com adresinden oylamaya katılanlar arasından yapılacak çekiliş ile belirlenecek 10 talihli de bu özel davete katılma şansını yakalayacak.

Not: Site şimdi aktif değil 1 Eylülde açılacak.

8.30.2011

Gerçek bir DOer mısınız? yoksa Hayalperest mi? Sadece fikirleri olan biri misiniz yoksa onları gerçeğe dönüştüren mi? Hedefinizi gerçekleştirmeye hazır mısınız? Lenovo Do Tour yarışmasına katılıp finalist olanlar arasından belirlenecek bir kişi Pekin turu kazanıyor.Finalistlerin her birinede Lenovo bilgisayar hediye...

8.29.2011

Bir Ramazan ayıda böyle geldi geçti.Başlarken hiç bitmeyecek gibiydi ama zaman yine oyununu oynadı bizlere.Buradan bütün ziyaretçilerimin Ramazan bayramını kutlarım.Sevdiklerinizle nice bayramlara inşallah.

İlk kampanyamızın katılımcıları arasında yapmış olduğumuz çekilişimizin sonuçları belli oldu.Önceden belirttiğimiz şekilde yaptık.

Kingston 4gb USB Bellek Kazanan Kullanıcı
Asil:
20-Betül GÖK
Yedek:
25-Ahmet SÖZERİ

Asil talihlimiz Betül Gök bilgilerini göndermiştir.Hediyesini 5 Eylül'de göndereceğiz.Katılan herkese tekrar teşekkür ederiz.
NOT: Yazının devamında çekiliş anını video olarak izleyebilirsiniz.
kampanyakazan.blogspot.com'u takip etmeye devam edin...

8.28.2011

Gigaset - Chip Online işbirliği ile gerçekleşen kampanyada yarışma anketini doldur ,en yakın tahmini yap resimde yer alan hediyelerden kazanma şansı yakala.Anket sorusu şöyle : Temmuz 2011 sonuna kadar toplamda kaç adet Gigaset AS180 siyah üretilmiştir? Googleda soruyu değiştirmeden aramaa başlayacaksanız hiç boşuna denemeyin.Çünkü forumlarda açılmış konular çıkıyor,cevabı soruyorlar.Bilen niye söylesin oda varda.Neyse kendinizce bi arama taktiği geliştirmelisiniz.Gigaset'in resmi internet sitesi güzel bir başlangıç olabilir.Bir gelişme olursa yine bu yazıdan devam ederim.Bu arada kampanya son katılım tarihi 15 Eylül 2011.Katılım adresi için tıkla.
17 Ekim'e kadar faturaları otomatik ödeme talimatı ile ödenen Avealılar  10.000 TL'lik ev sinema seti ödülü kazanıyorlar.Set tam olarak yukarıdaki resimde bulunmaktadır.Kampanya hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsan tıkla...

8.27.2011

Mobil 1 'in oluşturduğu oyunda en çok oynanan pisti ve en çok oy alan pisti siz oluşturun ipad2 veya ps3 kazanma şansı elde edin.Oyunu incelemek isteyenler buraya ...
Kampanyamız 26 Ağustos 2011 tarihinde sona erdi.Katılan herkese teşekkür ederim.Çekilişi öncedende belirttiğim gibi random.org ile belirleyeceğim.Bugün herkese beğenme sırasına göre bir numara vereceğim.Listeyi görüntülemek için lütfen yazının devamını okuyunuz.





8.25.2011


Uygulama sayfasında, formu doldurarak çekilişe katılanlar arasından yapılacak şirket çekilişi ile 2850 kişi 8 adet Chocolator ve 1 adet Napoliten Çikolata ödülü kazanacaktır.Kampanya bitiş tarihi 08.09.2011 günüdür.
http://www.buformabizim.com/ sitesinde haftada en çok izlenen videoyu oluşturan kullanıcı Hidayet Türkoğlu imzalı milli takım forması kazanıyor.Ayrıca ilk 50 ' ye de milli takım forması hediye...

8.24.2011

Avea Ringa servisi aboneleri aldıkları her içerik için iPad ve iPod nano çekilişinde katılım hakkı kazanıyor.Toplamda 2 adet İpad2 ve 10 adet iPod nano  verilecekmiş.Katılım için son tarih 8 Ekim 2011.Sonuçlar 13 Ekimde Radikal gazetesinde açıklanacak.Daha ayrıntılı bilgi için tıkla ! 

8.23.2011

Fan Quiz uygulamasında 4 farklı kategoride sorulara en çok doğru yanıtı verenler en yüksek puanı elde etmeye çalışacaklar.Ödüller: 5 kişiye Berlin-Almanya seyahati,50 kişiye 1/43 oranında küçültülmüş Volkswagen model araç,500 kişiye Volkswagen'den süpriz hediyeler...2 Eylül 2011 son katılım tarihi.Uygulama adresi : https://apps.facebook.com/vwfanquiz/
Facebook üzerinden düzenlenen yarışmada sorulan sorulara doğru cevap veren 1. ,10.,20.,30. ve 61. taraftara Athletic Bilbao maç bileti hediye.Sayfaya gitmek için tıkla.

Not: Katılanların taraftar kartı olması gerekiyor.

8.21.2011

Lenovo (Lenova yazasım geliyor niyeyse :=?) düzenlemekte kampanyayı.Facebook üzerinden olmaması beni çok sevindirdi nedense.Önceden böyle bir kampanya facebooktada yapmışlardır.5 adet soru soruyorlar en kısa sürede bitirene Lenovo netbook hediye.Fakat soruların tarzı değişmiş sanırım.Çünkü önceki facebook kampanyasında sürekli Lenovo ile ilgili soru soruyorlardı.Yok hayır tabi lenovo ile ilgili soru soracaklarda google'da bile bulunmayan sorular olunca baya sıkıntı yapmıştı.Bu kampanyada ilk karşıma gelen soru: Java nedir? --Daha çok genel kültür soruları çıkıyor sanırım.Bu arada java bir programlama dilidir.Neyse fazla uzatmadan siteyi vereyim:http://www.istelenovo.com/   --Bu arada kayıt formu 5 soruyu cevaplayınca çıkıyor.
http://melisletamtadinda.com/ sitesine melis ürünlerinden çıkan şifrelerle üye olup oyunu tamamlayanlar arasından çekilişle hediyeler verilecek.Hediyeler ve ayrıntılar sitede...
Finansbankın düzenlemiş olduğu kampanyada "Bizce mümkün" temalı fotoğraflar yarışacaktır.Profesyonel veya amatör bütün fotoğrafçılar katılabiliyor.Tek şart 18 yaşından büyük olmak.14 Ekim 2011 son katılım tarihi.Bu arada 1. olana verilecek ödül tam 5.000 TL ;)

8.20.2011

Kampanyakazan.blogspot.com olarak bizde bir kampanya düzenlemek istedik.Hediye olarak Kingston 4GB usb bellek olarak belirledik.Katılım için yapmanız gereken sitemizin sağ menüsünde yer alan facebook sayfamızı beğenmek.Facebook sayfamızı beğenenler arasında çekilişle kazanan belirlenecektir.Katılım koşulları için lütfen yazının devamını okuyunuz.





8.19.2011

Facebook üzerinden oynanan oyunda en yüksek skoru yapına playstation hediye olarak veriliyor.Arkadaş sayınız yüksekse bence kaçırılmaması gereken bir kampanya ... Uygulama için tıkla ! 

8.18.2011

Eti ve Eti ürünlerine olan sevgini anlatan resmini yükleyip haftalık periyotlarda en çok oyu almayı başarana Eti'den hediye paketi ödül.Kampanya son katılım tarihi 25 Eylül 2011.Yarışmanın yapıldığı adres için tıklayın... Bu arada en çok oyu alamassanız bile katılanlar arasında 25 kişiyede mini bir hediye paketi verilecekmiş.Denemeye değer ;)
21 Ağustos tarihine kadar hergün evy baby facebook sayfasını beğenenler arasından 10 kişiye bebek bezi hediye edilecek .Bebekli aileler kaçırmasın ;) Sayfaya gitmek için buraya tıklayın.Kampanyanın hakkında detaylı bilgi almak isteyenler yazının devamını okuyabilirler.



Facebook üzerinden düzenlenen yarışmada uygulamada sorulacak soruya doğru cevabı bilirseniz bir kayıt formu çıkacakmış.Çıkacakmış diyorum daha bende katılmadım.Doğru bilenler arasındaki genel sıralamadaki 1750., 4250. ve 7500. katılımcılar Acer Netbook Aspire One Happy AOHAPPY-28Qpp; günlük sıralamada 250. olan katılımcılar ise 2GB Apple iPod Shuffle kazanacak.Şansınız bol olsun.Uygulamaya gitmek için tıkla...
Not: 4 Eylül 2011 saat 14.00 katılım için son tarih...

8.17.2011


www.facebook.com/EnerjiTakimi adresinde bulunan uygulamaya girip, uygulama koşullarını yerine getirenler arasından;
15.08.2011 (09.00) -28.08.2011(23.59) tarihleri arasında paylaşılan tariflerin değerlendirme kriterleri; görselle tarifin uyumu, tarifin özgünlüğü, tarifin uygulanabilirliği ve tarifin açıklığı ile netliğidir. Her kategorinin birincisine Arzum Mutfak Robotu verilecektir. Ayrıca, MPİ’nin 11.08.2011 tarih ve B.07.1.MPİ.0.13.00.02-401.02.99-2170-7428 sayılı izni ile tarifleri like edenler (beğenenler) arasında noter huzurunda toplam katılımcı sayısının rakam hanelerinin oluşturacak kadar numaralı toplarla yapılacak çekiliş ile bir kişi Arzum Su Isıtıcısı kazanacaktır. Çekiliş kampanyasına katılım bir ile sınırlıdır.

8.15.2011

Merhaba
http://apps.facebook.com/enerjiyiyakala/ bu adresten katılabileceğiniz oyunda haftada en yüksek skoru elde eden 100 kişiye hediye paketi verilecekmiş.2 eylülde bitiyor.Geçen  gün oyunu inceledim.Ekranda çeşitli ürünler çıkıyor. Bu ürünlere tıklayarak puan kazanabiliyorsunuz.Püf noktası mavi-mor-kırmızı ( sıra farketmiyor) renkteki ürünleri ardarda tıklamak.Çünkü arada sarı renkte ürün çıkıyor ve siz o heyecandan onada tıklarsanız sizin mavi mor kırmızı kombinasyonu bozuluyor ve onların diliyle enerji patlaması olamıyor.Enerji patlaması yaşamayıncada tabi oyununuz uzun sürekli olmuyor.Ben zorladım 2000 leri felan gördüm ama oyunda listede görünen puanları nasıl yapmışlar hayret doğrusu.Ben becerememişte olabilirim bilmiyorum :)
Merhaba,
Colins Mağazaları’ndan tek seferde 49,90 TL ve katları tutarında (her 49,90 TL için 1 çekiliş hakkı) jean alışverişi yapan tüketicilere kasiyer tarafından üzeri kapalı şifre kartı verilecektir.Bu şifreyle http://colins.com.tr/facebook/ adresine girip kaydolanlara süper hediyeler var benden demesi :))

8.14.2011

tasarrufediyorum.com sitesinde philips'in düzenlemiş olduğu bir yarışma .Mektup ,video ve fotoğraf olmak üzere 3 kategoride yarışabiliyorsunuz.Her kategorinin ilk 3'üne philipsten güzel ödüller var.Bence güvenilir bir kampanya neden diye sorarsanız bi ara mille coşmuştu oy olarak 2000'lere felan gidiyordu banladılar çok geçmeden.
Görüşmek üzere...

8.06.2011

Ha bugündü ha yarındı sonunda coca-cola kırmızı kasa sitesi yayına başladı.Kapaklarda çıkan şifreleri siteye girerek çeşitli markalarda indirim çeki olarak kullanabiliyorsunuz veya çeşitli hediyeler satın alabiliyorsunuz.Mesela coca-cola şapkası 60 puan,bilgisayar çantası 450 puan,2 gb usb 120 puan.Bu arada her şifre 3 puan kazandırıyor.Arkadaş davetinden puan kazanmak felan yok illaki ürün almanız gerekiyor.Şimdi 2 gb usb için 40 tane kutu coca-cola içilir mi?Neyse orayada siz karar verin. Siteye gitmek için tıkla...

KFC Türkiye facebook sayfasında yeni bir kampanya başlatacaklarını duyurdurlar.Kampanya oyun tarzında olacakmış sayfa yöneticisinin yazdığına göre.Çok arkadaşı olanlara yine gün doğuyor sanırım.Çekiliş yapsalar daha iyi olurdu bence ama tabi kendi bilecekleri iş.Bu arada ödüller arasında ipad ,ps3 ve kfc menüleri yer alıyormuş takip etmekte fayda var.Başlayınca yine buradan ayrıntıları yazarım.

21.08.2011 (Saat 16:00'a kadar) tarihleri arasında  www.vestelsmartplus.com internet sitesine ücretsiz üye olup formda bulunan ad soyad, adres ve il bilgileri kısmını doldurup, sorulara doğru cevap vererek klimayı çalıştıran katılımcılara 1 adet çekilişe katılma hakkı verilecektir.Katılımcıların Facebook’tan davet ettikleri 10 arkadaş için 1 adet çekiliş hakkı kazanacaktır. Davet edilen arkadaşların: www.vestelsmartplus.com internet sitesine ücretsiz üye olup formu doldurmaları gerekmektedir. Çekiliş hakkı kampanya süresince üç adet ile sınırlıdır.(Facebook’tan iki, www.vestelsmartplus.com internet sitesinden bir çekiliş hakkı verilecektir.)
Tuttur.com adresinde düzenlenen yarışmada en çok kupon tutturan üye 24 Ağustos tarihinde oynanacak Real  Madrid-Galatasaray maçına VIP bilet kazanma şansı yakalayacak.En çok kupon tutturan  ilk 2 üyenin yararlanacağı fırsat 14 ağustos tarihinde bitecek.Yarışmak isteyenler daha fazla zaman geçmeden tuttur.com'u ziyaret etsinler.